I Hjortshøj Dagtilbud søger vi med jævne mellemrum nye medarbejdere - særligt medhjælpere. Så hold øje med stillingsopslag på jobdatabasen.

Vi tager altid godt imod nye medarbejdere med både introforløb og velkomstmateriale, så du føler dig godt klædt på.

Sådan søger du job hos os

Vi er en del af Aarhus Kommune, hvor opslåede stillinger søges elektronisk.

Du er dog altid velkommen til at sende en mail med en uopfordret ansøgning og et CV til den pædagogiske leder i den afdeling, du gerne vil arbejde i.

Find vores kontaktoplysninger under kontakt os. 

Studerende hos os

I Hjortshøj Dagtilbud tager vi gerne et medansvar for at uddanne fremtidens dygtige pædagoger.

I vores dagtilbud har vi stor erfaring med at have studerende i praktik, og vores afdelinger modtager pædagogstuderende samt pædagogiske assistent-elever. Vi er glade for at være med til at omsætte uddannelsens teori om arbejdet med børn til praksis.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker praktik i en af vores afdelinger. 

Job i Aarhus Kommune

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Denne film er lavet til nye medarbejdere. Her kan du se, hvordan vi hænger sammen med skolen, klubben, Børn og Unge og hele Aarhus Kommune.